Početak rada vrtića u Ladimirevcima: 1.12.2020.

Područni odjel Ladimirevci pri Dječjem vrtiću MAZA Valpovo počinje s radom 1. prosinca 2020. Vrtić je dobio sve potrebne dozvole, a ujedno i brojne pohvale inspektora i savjetnika glede materijalnih uvjeta, uvjeta sigurnosti djece, opremljenosti didaktičkim poticajima i drugim važnim sastavnicama odgoja i obrazovanja djece predškolske dobi. Uređen je po najsuvremenijim kriterijima struke, sastoji se od dvije prostrane prostorije za boravak djece, dodatnih prostorija te prostranog dječjeg igrališta s gumiranom i travnatom podlogom.

Formirane su dvije skupine djece starije od tri godine: mlađa mješovita skupina s 2016. i 2017. godištem te starija mješovita skupina s 2016., 2015. i 2014. godištem. Svoj djeci starijoj od tri godine koja se zbog popunjenih kapaciteta nisu uspjela upisati u matični vrtić u Valpovu, ponuđen je upis u PO Ladimirevci. Sva su prijavljena djeca primljena u vrtić.

Roditelji novoupisane djece bit će obavješteni tijekom ovoga tjedna i telefonski o početku rada kako bi dobili sve potrebne informacije vezane za polazak njihove djece u novi vrtić. Bit će organizirani i individualni inicijalni razgovori prema epidemiološkim mjerama i preporukama kako bi se djeca i roditelji upoznali s odgojiteljicama i prostorom u kojemu će djeca boraviti te kako bi sama prilagodba djece na vrtić bila što lakša.

Vjerujemo da će novi vrtić donijeti djeci pregršt predivnih iskustava i sretnih trenutaka, a roditeljima mogućnost sigurnog zbrinjavanja te odgoja i obrazovanja njihove djece!